washmit

Auto met de hand wassen

Het maakt niet uit welk schoonmaak pakket u kiest, uw auto krijgt een volledige exterieur handwas. Dit wordt met zorg uitgevoerd en de auto poetsen we met speciale washandschoenen om krassen en beschadigingen te voorkomen. Van tevoren wordt de auto gefoamed. Dit is een pre-wash die het grove vuil los weekt. Daarna zal de wagen met een hogedrukreiniger afgespoten worden om het losgeweekte vuil eraf te halen.
polijsten

Krassen verwijderen

Als de auto gewassen is, zal deze gedroogd worden met microvezel doeken zodat ook dit weer krasvrij gebeurt. Indien men kiest voor het uitgebreide “Full Detail” pakket, zal de auto naast het poetsen ook gepolijst worden. Een autopoetsbedrijf heeft hier ervaring mee en maakt uw auto krasvrij. De bestaande krasjes, swirls en hologrammen worden verwijderd. Met het polijsten wordt ook de oorspronkelijke kleur en de glans weer hersteld. Daarnaast voorkomt u roestvorming aan de lak. Nu de lak klaar is om een nieuwe beschermlaag toe te voegen zal de auto in de wax gezet worden. Als de velgen van vliegroest verwijderd en gereinigd zijn, zullen de banden voorzien worden van een dressing zodat deze weer mooi zwart zijn. Daarnaast hoort bij een full Detail vanzelfsprekend het reinigen en voeden van alle rubbers en plastic aan de buitenzijde van uw voertuig. Het exterieur van de auto is weer schoon.
lak-bescherming

Lak bescherming

De lak van uw auto heeft veel te verduren. Uw auto wordt blootgesteld aan zonlicht, boomsappen, strooizout, agressieve stoffen in uitwerpselen van vogels, luchtvervuiling en andere natuurelementen zoals zure regen. Al deze invloeden verminderen de uitstraling van uw auto. Ik ben dan ook van alles voorzien om uw auto te poetsen en de lak bescherming te geven tegen al deze elementen door gebruik te maken van de beste schoonmaak materialen en technieken. Hiermee wordt de auto weer als nieuw. Dit is wat een goed autopoetsbedrijf doet.
restwaarde

Restwaarde

Ook als u de auto graag sneller en voor een hoger bedrag wilt verkopen dan zal de auto laten poetsen door een autopoetsbedrijf zeker helpen. Want een auto die goed in de lak staat en een schooninterieur heeft is sneller verkocht. Daarmee is het de kleine investering zeker waard! Met goed onderhoud blijft de waarde van de auto hoog. U geniet er langer van door regelmatig en grondig te reinigen. Daar zorg ik voor.