washmit

Auto interieur reinigen

Zowel stof, leder als velours is door het vele in en uitstappen en eroverheen schuiven niet meer schoon. Door het intensieve gebruik heeft het interieur van de auto veel te verduren. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag , geuren en de lijst gaat zo nog wel even door. Dit kan gelukkig weer gereinigd worden afhankelijk van de intensiviteit van het vuil. Vieze geuren in auto’s komen van bacteriën. Auto interieur reinigen is daarom van belang. Mensen gebruiken vaak geurverfrissers om deze aroma’s te verbloemen. Maar daar pakt u het probleem niet mee aan.
washmit

Een schoon interieur geeft rust

De standaard interieurreiniging bestaat uit het stofzuigen en schoonblazen van de vloer, dashboard, middenconsole en stoelen. Als u besluit voor het uitgebreide pakket te kiezen dan wordt de stoffen bekleding met een extractor gereinigd. (shamporellen). Het voordeel van een extractor is dat het de bekleding spoelt en gelijk weer schoon zuigt, waardoor de stoelen en achterbank diep gereinigd worden. Auto interieur reinigen houdt hier niet bij op. Ook het dashboard en plastics moeten regelmatig gevoed worden. Dit beschermd  het dashboard tegen uitdroging en dofheid.

washmit

Lederen interieur reinigen

Prachtig dat leer, maar houdt er echter rekening mee dat leer extra onderhoud nodig heeft tegenover stoffen bekleding. Leer kan namelijk uitdrogen en onherstelbaar beschadigen. Huishoudelijke schoonmaakartikelen zijn absoluut niet geschikt voor het reinigen van een lederen interieur. Daarom gebruik ik voor het schoonmaken van leer een speciaal reinigingsproduct dat leer grondig maar veilig schoonmaakt. Als het leer gereinigd is, dan moet het leer gevoed worden met een leerconditioner. Het leer voelt hierdoor niet vet aan en is niet glimmend of glad. Het leer zal weer in oorspronkelijke staat en kleur herstellen. De aangeboden detailing services is dus niet alleen voor de buitenkant van uw auto, maar ook de binnenkant verdient de beste verzorging waardoor uw auto in perfecte staat blijft. Ook bij het auto interieur reinigen maak ik gebruik van hoogwaardige producten.