UA-77357599-1

Review: Monello Il Mini (tas)

Review: Monello Il Mini, Detailing bag

Na de review van de Monello Cubo wordt het tijd voor een review van zijn kleine broertje: De Il Mini. Er zijn van die momenten dat je even de auto wil schoon maken of poetsen bij een wasbox, maar dat je niet de mogelijkheid heb om naar huis te gaan om je autopoets spullen te halen.
Daar heeft Monello iets op gevonden: De Monello Il Mini, Detailing bag. Een kleine tas die je in de auto kan leggen zodat je altijd iets bij je hebt om schoon te maken.

Het product:

Monello Il Mini

Monello Il Mini

Monello Il Mini

Het kleinste tasje van Monello ziet erg degelijk uit en voelt stevig aan. Kwalitatief niks op aan te merken. Wel jammer dat er geen vakjes in de tas zitten om de poets spullen te ordenen met als gevolg dat alles in dit tasje los komt te liggen. Wat wel een goede zet van Monello is geweest om aan de achterkant een strook klittenband te maken. Hiermee bevestig je de tas makkelijk aan de binnenkant van de auto in de kofferbak.

Monello Il Mini vullen met de autopoets producten:

Kleine tasjes vragen om kleine flesjes. Normaliter maak ik gebruik van minimaal 250ML flesjes. Maar om even wat te poetsen en bij te houden heb je minder product nodig.
Met mijn zoektocht op het internet ben ik 120ML flesjes tegen gekomen. Met de 120ML flesjes kan je net wat meer verschillende producten meenemen.

Monello Il Mini
De flesjes van links naar rechts:

Glassreiniger: Meguiars – Glass Cleaner
Pre wash product: Valet pro – pre wash
Insecten verwijderaar: Autofinesse – Bug Squash
Velgenreiniger: Wolf Chemicals – Deironizer
Teer verwijderaar: Valet pro – Tar en Glue
Detail spray : Poorboys Spray and Wipe (Drying Aid)

En wat er nog meer in de tas moet:

Een kwast met bijpassende dop voor het verspreiden van de velgenreiniger
Microvezel doekjes van Monello; Peluche Verde
Glasdoek van Monello: Vetro Bianco

Met deze spullen kan ik de auto in ieder geval weer ontdoen van vuil zonder de lak van de auto te hoeven aanraken. Producten verwerken op de auto en afspuiten in de wasbox.

Monello Il Mini vullen:

Monello Il Mini

De flesjes en de doek om de ramen mee schoon te maken passen er prima in. Er is gelukkig ook nog wat ruimte voor de groene Peluche Verde.

Monello Il Mini

Monello Il Mini
Vervolgens zit alles er in en kan die dicht. Makkelijk in gebruik, makkelijk om mee te nemen.

Als conclusie kan ik alleen maar zeggen dat het een leuke tas is om altijd iets bij je hebben. Misschien voor versie 2 wat vakjes in maken zodat de tas wat beter in te delen is. Lezen jullie mee, Monello? 🙂

Leave a Reply